Запрошуємо вас взяти участь в контактному майстер-класі «Ресторанний бургер & смузі»
27 лютого | 12:00
Спікери та програма:
Валерія Трофанюк – лікар з 14-ти річним стажем, нутриціолог.
Поділиться корисною інформацією по правильному харчуванню, вибору продуктів і здоров’ю в цілому.
Навчить готувати смачний і корисний сніданок – смузі, який зможе продегустувати кожен учасник.
БОНУС! Індивідуальна консультація від Валерії для учасників майстер-класу.
Олексій Повторейко – Бренд-шеф Restaurant Group «Наживо», Віце президент асоціації шеф-кухарів України, викладач Кулінарної Академії України.
Проведе майстер-клас з приготування ресторанного бургера і картоплі фрі в домашніх умовах. Поділиться власним досвідом і корисними Лайфхак.
По закінченню майстер-класу участники отримають сертифікати.
Ціна: 500 грн
Місце: Наживо Італія, Дніпровська набережна 14, ЖК Рівер Стоун
Кількість місць обмежена. Резерв по передоплаті.
Телефонуйте: +38 (063) 431 2404